image
КОУЧИНГ

 

                                                                                        ИНДИВИДУАЛНА КОУЧИНГ СЕСИЯ                                                               

  

                                                             Поръчай 1 ЛИЧНА КОУЧИНГ СЕСИЯ. Ние ще ти подарим още една -                БЕЗПЛАТНА ЛИЧНА КОУЧИНГ сесия!   Отделете си 60 минути за себе си. Ние ще ви подаарим още 60 минути                                                                                               лично време - само за вас!                                                                                                                                                      

                                                               Изберете си тема, вашата лична, най-важна тема!

              Ще се фокусираме върху нея, ще открием, дефинираме и доразвием вашия потенциал да реализирате мечтите си!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


ПОДАРИ СИ ВРЕМЕ ЗА СЕБЕ СИ! ПОДАРИ СИ ВНИМАНИЕ! ВЗЕМИ ЗА СЕБЕ СИ ТОВА, КОЕТО МИСЛИШ, ЧЕ ЗАСЛУЖАВАШ! ПОИСКАЙ И ЩЕ ПОЛУЧИШ. МОЖЕШ ДА ДАЕШ НА ВСЕКИ КОЛКОТО ИСКАШ, НО САМО ОТ ТОВА, КОЕТО ИМАШ!

Да даваш, да подаряваш - това е символа на благодатта! И да, прекрасно е да мислиш за много хора като за свои любими! И да, прекрасно е да подаряваш нежност, любов и внимание и на други живи същества - цветя, животни, земя......

Но има едно същество, за което ако въобще се сещаме - то все е накрая! Мислим за всичко! Мислим за всеки! Поставяме всичко и всеки в своя първостепенна грижа. Последно се сещаме себе си да обгрижим. За своите нужди и своите радости, все не намираме време....По- честно е да се каже, че с времето някак.....забравяме да намираме за себе си време! За всекиму заделяме, за всичко го харчим,....но за себе си време все по-малко намираме! Така е с другите важни ресурси - даваме, раздаваме, понякога - даром, друг път срещу отплата.....За някой - заплата, за други - отплата.... Все нещо другиму даваме, другиму - подаряваме! 

Отбележете..... кому е важно, какво, защо.... На него -  благодарете!

Но....и себе си в този списък сложете!

ПЪРВО НА СЕБЕ СИ БЛАГОДАРЕТЕ!

ПЪРВО НА СЕБЕ СИ ДОБРО СТОРЕТЕ!

И чак после, в списъка, другите - сложете!

На важния човек в твоя свят си ти самия! Без теб нищо от това, което те заобикаля - не би било такова, каквото сега Е!

ПОДАРИ СИ ВРЕМЕ ЗА СЕБЕ СИ! ПОДАРИ СИ ВНИМАНИЕ! ВЗЕМИ ЗА СЕБЕ СИ ТОВА, КОЕТО МИСЛИШ, ЧЕ ЗАСЛУЖАВАШ! ПОИСКАЙ И ЩЕ ПОЛУЧИШ. МОЖЕШ ДА ДАДЕШ НА ВСЕКИ КОЛКОТО ИСКАШ, НО САМО ОТ ТОВА, КОЕТО ИМАШ!

Помисли какво имаш...Огледай, виж, ревизирай... Добави още от това, което искаш да имаш! Напълни чашата си за да можеш от нея ти самия да пиеш, но и някому да налееш, да споделиш...

Бъдете част от пробудените и осъзнатите хора. Проявете себе си в най-добрата си светлина!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

КОУЧИНГ - монолог или диалог

този текст е за тези от вас, които не са имали коуч, които знаят малко и само в популярния смисъл на думата коуч, остава едно погрешно впечатление, че коуча е нещо като психотеравт. Той само мълчи и слуша, поглежда си часовника на края на уреченото време и прекъсва разговора с думите „свършихме за днес, ще продължим отново…“. Този популизъм в разбирането на коучинг не само е неверен, той е и вреден. Само тези, които са имали вече опитност с коуч – знаят, че това е процес на двупосочно общуване, че коучът е в диалог със своя клиент. Присъствието на коуча е активно, слушането на коуча е активно, реакциите му са диалогистини, но и логични, т.е. той следва внимателно мисълта на клиента си и извървява заедно с клиента си пътя от реалността, такава каквато е до нейната желана визия. В този диалог най-съществено място заемат доверието и конфиденциалността на информацията споделена от клиента пред коуча по време на сесия.. Двете понятия, разбира се, са свързани – не би могло да има продължаващо доверие без спазване на конфиденциалност и обратното - условието за конфиденциалност се договаря още в самото начало на съвместната работа и е фактор за формирането на доверие.

Използвайки думи като „начало“, „продължително“, „поредност на сесиите“ става ясно, че диалога между коуч и клиент минава през различни фази и има променяща се функционалност.

8 причини да потърсите коучинг услуга!                   

     Вие лично или вашия екип е полезно  да работите с коуч, ако.....:

  • Забелязвате, че ви липсва яснота относно цели, знания, умения....  Срещате трудност в дефинирането им?!  Не ви достига  увереност в себе си?  Не сте сигурен на кой ресурси и в каква степен можете да се доверите.
  • има събития, чиято важност и спешност натежава пред моментния ви капацитет...Нужна ви спешна реакция. 
  • Недостиг на време ви притиска да вземете спешни, но правилни решения.
  • Успехът напоследък ви се изплъзва... Започвате да се съмнявате в резултатността си. 
  • Едни или други причини отнемат баланса в мисленето ви и това се отразява на действията и успешността ви. 
  • Обстоятелствата ви поставят в ситуация на избор. Не сте уверен в "правилния избор". 
  • Не познавате в достатъчна степен своя собствен капацитет. Изненадан сте от показаното. То е различно от представата ви.
  • Търсите промяната ( в себе си или в организацията), но искате да разчитате само на собствен, а не - външен ресурс.

Еднократна коучинг сесия - продължителност 60 мин. цена - 69 лв                                                                                           Четири индивидуални сесии на едно и също лице - цена  269 лв.