image
програми

„Успехът е трансформация“

 

 ПРЕДСТАВЯНЕ НА ПРОГРАМАТА  - ВИДЕО 

е поредица от семинари, базирани на принципа учене чрез преживяване. Само 20 % от времето e отделeнo за теория и анализ, останалите 80% са предназначени за ролеви игри, разиграване на казуси и групови занимания. 


В две сесии, всяка съставена от четири отделни модула, работим заедно за собственото си развитие в личностен план. Обобщавайки опита си, надграждайки знанието, с музикални и творчески средства разгръщаме своето АЗ в проекция СЪМ и в проекция МОГА. Виждаме себе си и света през очите си; чуваме, усещаме докосвайки, опитваме вкуса и уханието на разни неща. 
Отвъд възприятието на своите сетива откриваме заедно друг ъгъл, същите неща, но в нова, различна светлина, разграничаваме сегашното свое разбиране от другото възможно за света….

За кого е предназначена програмата?

За Всеки, който се е устремил към личностното си израстване и развитие!
За Тези, които искат САМИ да подреждат живота си! 
За Родители, които са осъзнали, че най-скъпия подарък, който могат да подарят на децата си е тяхното собствено щастие!
За Партньори, които искат да усещат пулса на връзката си поне толкова силното колкото преди…
За Хора, които все не сполучват в изборите си на партньор….
За Всеки, който иска да живее себе си тук и сега в своята пълнота. 

Какво ще можете да вземете със себе си след всяко уъркшоп обучение ?

- Шепи от идеи, желания, копнежи и огромна енергия за случването им!
- Усещане за силно начало на Лична трансформация! 
- Осъзнато творене на своето тук и сега преживяване и светоусещане! 
- Изненада колко големи са ресурсите ви; колко различен може да бъде света; как новият ъгъл и различната светлина могат да творят чудеса….!
- удовлетворение, изобилие и желание за сътворяване на нови неща! 
- силата да владееш своята собствена трансформация! 
- Новото си аз!

Усвояваме умения да познаваме себе си, да се доверяваме на себе си, да идентифицираме своите граници и ограничителни вярвания, да редуцираме тяхната сила и влияние върху живота ни.... Ще отворим очите си и ушите си... за всички онези неща, които все пропускаме да забележим и без които нищо от всичко велико, което правим... е просто без смисъл.... за онези неща, без които нищо не може да е хубаво, нищо не може да е сладко,..нищо - не се случва гладко!..ще се научим да разчитаме на възможностите си, ще умножим успешността си, ще извървим пътеката към успеха - пътеката на своята лична трансформация! 

Формат

Две еднодневни, уикенд сесии с присъствени четири модула по 90 минути. Продължителност на сесията – 14.00 до 18.00. 


ТЕМИ на Първа сесия - АЗ съм, моТИ/ВИ, Аз+Ти=НИЕ, Аз/Ти + ….. - в триъгълни отношения>

ТЕМИ на Втора сесия – 3.07.16 ще работим с темите: Без багаж,
Сомелиер, Алхимия, Мастър шеф

Аз Вярвам, че всеки от нас е богата палитра от многообразие на качества, потенциал и възможности.
А вие?....в какво вярвате?

                       ЦЕНА на двете сесии от 8 семинара - 80 лв.                                    

групови медитации - "на приказки"

 

Надниквайки в света на приказките ….спираме да бъдем разумни, доверяваме се на сетивата си : виждаме, чуваме, усещаме с кожата и с носа си, може дори да усетим в устата си…. ВКУСА НА ИСТИНСКИТЕ НЕЩА, такива каквито ги познавахме когато бяхме все още малки, преди да ни научат как се правят нещата, преди да моделират в нас модели, преди да създадат у нас страхове….. Попадайки в „страната на чудесата“, всеки от нас открива в себе си отдавна забравеното дете, позволява му да тича, да пада, да става, да лети и да прави бели….Няма ги вече/още забраните, няма го стреса, непознато е чувството за вина, игрите са само игри и не роли!..... и всичко се случва без никой нищо да стори……

За ИМАЛО ЕДНО ВРЕМЕ….едно дете… - без , без клатене на пръст и заплахи, без страхове и други угрози….
ЗАЕДНО четем приказки, заедно ги разказваме, всеки споделя своето чуто и рисува с думи неговото лично видяно! 

Ако ви се струва, че вече сте възрастен, ако ви изглежда, че някой неща поотминаха вече,…ако ви наболява тук-там и ви се дърпа това, онова… Ако всичко постигате трудно, с , с ,….ако все чакате, а очакваното не идва, ако все искате, а не получавате…. Надзърнете в себе си през , страната на приказките и вълшебните неща…

И забележете….Животът ви ще бъде винаги същия ако не променяте нищо в него.. Опознайте себе си, осъществете желанията си, заживейте мечтите си. Открийте в себе си детската красота...
Доставете си радост. Позволете си да поспрете (поне за малко) да бъдете сериозен, отговорен, зает, забързан.... с една дума - възрастен, разрешете си да се усмихнете...ей, така - не заради нещо или някой друг, а поради своето собствено, вътрешно усещане и състояние... бъдете с нас - НА ПРИКАЗКИ.