image
програми

ОРМАЙНО - ЛИЧНОСТНО РАЗВИТИЕ И ЗДРАВЕ


 

Лято е. Мислите ни са далеч от града, от шума на забързания ден...И все таки  .....едни неща си отиват, други тепърва влизат в силата си....В тъмното не виждаме сянката си. Светлината обичайно ни носи и топлина. Топлината подхранва копнежи...Копнежите прерастват в мечти! Мечтаем ли... готови сме да опънем мачти, ..посоката на вятъра да уловим трепета на сърцето си да доловим...

- уморен си от шума и суетата? 
- предизвикателствата на живота са изтискали вече доста от теб?! 
- по лицето ти има  белези на умора?....
- мислите ти летят надалеч,…. а живота ти едва ги догонва???
- размествал ли си някога облаци? ;)
- вятърът - по течението си ли те носи?...
- краката ти кога за последно стъпваха по земята боси?...


ела  на „ОРМАЙно“ – Ретрит за ЛИЧностНО развитие и здраве 
1 - 6.09.2018, Огняново 
далеч от градския шум и забързаното ежедневие 


 

ВИЖ СВЕТА ОТ разЛИЧЕН ЪГЪЛ
Ела с нас в „ОРМАЙно“ – това е съкровено, омайно, едновременно - лично и общо пространство. Добре дошъл си… позволи си това странство – да надникнеш в собственото си лично пространство! Каним те да споделиш с нас съкровението на тишината. Да си с нас, но първо и преди всичко със себе си! Да се вслушаш в мислите си и в ритъма на сърцето си! Да се срещнеш и запознаеш със себе си,…. такъв какъвто си. Да измиеш от себе си тъгата, усещането за вина и заплаха. Да простиш! Да благодариш! Да усетиш любов и да й позволиш се случи! Да усетиш спокойствието на мира със себе си и със света! 


Ще бъдем заедно на 5 - дневен ретрийт с насоченост – навлизане навътре към себе си, за центриране и осъзнатост. 5 дни за активна почивка сред природата, топли минерални извори, вътрешна тишина и активности за среща с вътрешния Аз, опознаване и приемане, всекидневни ДАО Сварга практики  с Ник Сега, всекидневни  йога практики с Ирина Апостолова,  5 уъркшопа за личностно развитие и израстване с мен - Кремена , един планински преход в сянката на боровите гори, разходка до китните български села Лещен и Ковачевица. Във всеки от дните сме предвидили и: беседи посветени на здравето, време за плаж и почивка – басейн с топла минерална вода, вечерни активни медитации с литературно четене.

5 дни в Огняново през септември
Планински въздух, топла минерална вода, тишина и уют между четири планини - Пирин, Родопите, Славянка и Стъргач. На 12 километра от Гоце Делчев, на 37 км от Банско и на около 200 км от София, в долината на р. Канина – в китното село Огняново - известен балнеоложки център с невероятна природа, отлични условия за истинска почивка, мек климат и 24 термо минерални извора.

Нашите домакини: Къща за гости Релакс
Уютна сграда с модерно и комфортно обзаведени апартаменти, разполагащи с всички удобства за настаняване. Апартаментите са разпределени в две отделни къщи. Всеки апартамент разполага с две спални със самостоятелни бани, просторна дневна с трапезария и кухня оборудвана с електроуреди и всичко необходимо. Телевизор 3D 40''. Камина на био етанол, придаваща уютна атмосфера. Самостоятелен балкон с изглед към река Канина. За комфорта на гостите Релакс предлага: външен басейн с минерална вода, безжичен интернет в целия хотел, кабелна телевизия и паркинг.


В цената са включени:
5 нощувки в къща за гости Релакс
5 занимания йога
5 уъркшопа за ЛИЧностНО развитие                                                                         
5 Дао Свварга практики

Беседи, свързани със здравето
5-има лектори
1 поход в планината ( с обяд сред природата)
1 разходка до с.Лещен и с.Ковачевица
Постоянен достъп до басейн с минерална вода
Градина за отдих и личен комфорт

В цената не са включени:
- Транспорт – организира се с коли. 
- Храна – на място, по личен избор в ресторант Рай или кетъринг от ресторант Делта.

 
 

                               

„Успехът е трансформация“

 

ПРЕДСТАВЯНЕ НА ПРОГРАМАТА  - ВИДЕО 

е поредица от семинари, базирани на принципа учене чрез преживяване. Само 20 % от времето e отделeнo за теория и анализ, останалите 80% са предназначени за ролеви игри, разиграване на казуси и групови занимания. 

В две сесии, всяка съставена от четири отделни модула, работим заедно за собственото си развитие в личностен план. Обобщавайки опита си, надграждайки знанието, с музикални и творчески средства разгръщаме своето АЗ в проекция СЪМ и в проекция МОГА. Виждаме себе си и света през очите си; чуваме, усещаме докосвайки, опитваме вкуса и уханието на разни неща. 
Отвъд възприятието на своите сетива откриваме заедно друг ъгъл, същите неща, но в нова, различна светлина, разграничаваме сегашното свое разбиране от другото възможно за света….

За кого е предназначена програмата?

За Всеки, който се е устремил към личностното си израстване и развитие!
За Тези, които искат САМИ да подреждат живота си! 
За Родители, които са осъзнали, че най-скъпия подарък, който могат да подарят на децата си е тяхното собствено щастие!
За Партньори, които искат да усещат пулса на връзката си поне толкова силното колкото преди…
За Хора, които все не сполучват в изборите си на партньор….
За Всеки, който иска да живее себе си тук и сега в своята пълнота. 

Какво ще можете да вземете със себе си след всяко уъркшоп обучение ?

- Шепи от идеи, желания, копнежи и огромна енергия за случването им!
- Усещане за силно начало на Лична трансформация! 
- Осъзнато творене на своето тук и сега преживяване и светоусещане! 
- Изненада колко големи са ресурсите ви; колко различен може да бъде света; как новият ъгъл и различната светлина могат да творят чудеса….!
- удовлетворение, изобилие и желание за сътворяване на нови неща! 
- силата да владееш своята собствена трансформация! 
- Новото си аз!

Усвояваме умения да познаваме себе си, да се доверяваме на себе си, да идентифицираме своите граници и ограничителни вярвания, да редуцираме тяхната сила и влияние върху живота ни.... Ще отворим очите си и ушите си... за всички онези неща, които все пропускаме да забележим и без които нищо от всичко велико, което правим... е просто без смисъл.... за онези неща, без които нищо не може да е хубаво, нищо не може да е сладко,..нищо - не се случва гладко!..ще се научим да разчитаме на възможностите си, ще умножим успешността си, ще извървим пътеката към успеха - пътеката на своята лична трансформация! 

Формат
Две еднодневни, уикенд сесии с присъствени четири модула по 90 минути. Продължителност на сесията – 14.00 до 18.00. 


ТЕМИ на Първа сесия - АЗ съм, моТИ/ВИ, Аз+Ти=НИЕ, Аз/Ти + ….. - в триъгълни отношения>

ТЕМИ на Втора сесия – Без багаж, Сомелиер, Алхимия, Мастър шеф

ЦЕНА на двете сесии от 8 семинара - 80 лв.     

ГРУПОВИ МЕДИТАЦИИ - "откровеНИЕ"

Надниквайки в света на приказките ….спираме да бъдем разумни, доверяваме се на сетивата си : виждаме, чуваме, усещаме с кожата и с носа си, може дори да усетим в устата си…. ВКУСА НА ИСТИНСКИТЕ НЕЩА, такива каквито ги познавахме когато бяхме все още малки, преди да ни научат как се правят нещата, преди да моделират в нас модели, преди да създадат у нас страхове….. Попадайки в „страната на чудесата“, всеки от нас открива в себе си отдавна забравеното дете, позволява му да тича, да пада, да става, да лети и да прави бели….Няма ги вече/още забраните, няма го стреса, непознато е чувството за вина, игрите са само игри и не роли!..... и всичко се случва без никой нищо да стори……

За ИМАЛО ЕДНО ВРЕМЕ….едно дете… - без , без клатене на пръст и заплахи, без страхове и други угрози….
ЗАЕДНО четем приказки, заедно ги разказваме, всеки споделя своето чуто и рисува с думи неговото лично видяно! 

Ако ви се струва, че вече сте възрастен, ако ви изглежда, че някой неща поотминаха вече,…ако ви наболява тук-там и ви се дърпа това, онова… Ако всичко постигате трудно, с , с ,….ако все чакате, а очакваното не идва, ако все искате, а не получавате…. Надзърнете в себе си през , страната на приказките и вълшебните неща…

И забележете….Животът ви ще бъде винаги същия ако не променяте нищо в него.. Опознайте себе си, осъществете желанията си, заживейте мечтите си. Открийте в себе си детската красота...
Доставете си радост. Позволете си да поспрете (поне за малко) да бъдете сериозен, отговорен, зает, забързан.... с една дума - възрастен, разрешете си да се усмихнете...ей, така - не заради нещо или някой друг, а поради своето собствено, вътрешно усещане и състояние... бъдете с нас - НА ПРИКАЗКИ.